Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Plot

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Plot op za sep 10, 2011 8:43 pm

Admin


Admin
Het is nieuwjaar, maar in plaats van dat je een prachtige gekleurde lucht ziet, vol met vuurwerk, is deze even zwart zoals altijd. In plaats van het oorverdovend lawaai is het muisstil. De straten zijn leeg en donker, net als de toekomst van de aarde. Welkom in 2013.

Op 20 december 2012 kreeg de mensheid het dan eindelijk te horen: Op 21 december zou er een enorme zonnevlam komen, en deze zou de atmosfeer van de aarde bereiken. De mensheid zou het minimaal 3 jaar moeten doen zonder elektriciteit, zonder stromend kraanwater en zonder gas. Verder verwachtte ze dat de aardkorst zou krimpen door de zonnevlam, waardoor er meer aardbevingen, tsunami's en vulkaanuitbarstingen zouden kunnen voorkomen over de hele wereld. De stabiele, veilige aarde zoals we deze kennen was niet meer.

Onmiddellijk sloeg de paniek toe, duizenden mensen begaven zich op straat, op zoek naar iets van voorraad. Alle winkels werden geplunderd, er bleef niks meer over. Iedereen keerde terug naar zijn huis, en schuilde daar de komende dagen in. Pas met nieuwjaarsdag kwamen de mensen uit hun huizen, om te kijken hoe de wereld was geworden.

Al snel blijkt dat er veel te weinig eten is om iedereen te voeden, mensen verlaten hun huis en gaan op zoek naar dieren om te eten. Paarden die in de weien staan zijn niet meer veilig, evenals zwerfkatten en honden. Maar ook van die dieren raken op. Er komen opstootjes tussen mensen, gedreven door de honger. Mensen worden vermoord, niks is meer veilig.

Welkom in 2013, Hoe overleef jij?

Profiel bekijken http://tdoy.forumactie.com

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum